Weggooien? Bestaat niet!

Dit is een aankomende tentoonstelling in het stadskantoor van de gemeente utrecht.

Wil je me helpen dit te realiseren?

Voor een tentoonstelling in het stadskantoor van de gemeente Utrecht had ik een vraag aan inwoners van Utrecht.

 

Woon je in Utrecht (West) wil je me dan helpen?
Helpen met het rapen van drankblikjes die op straat liggen.
Ik maak er blikken insecten van en die mag ik ze vanaf 10 november 2021 t/m 19 mei 2022 tentoonstellen in het Stadskantoor van de Gemeente Utrecht.

 

Inmiddels heb ik de show ingericht dus je kan gaan kijken. Ik vind het ook heel gaaf als je aan mij denkt wanneer je op reis bent. Ik verzamel namelijk blikjes van over de hele wereld. Neem je een exemplaar voor me mee? Een blik van een lokaal drankje van je reisbestemming. Zo kan ik mijn droom verwezenlijken. Mijn droom dat mijn insecten zich over de hele wereld verspreiden en dat men over de wereld weer waardering krijgt voor materiaal dat ogenschijnlijk waardeloos is.

 

TIP:
Als je gaat rapen, pas dan op dat je niet voor een fiets, brommer of auto duikt. Het is namelijk altijd weer TE leuk als je zo'n glimmend ding ziet liggen.

Meer zien:
Google op #ElkeDagEenKever
Of kijk op www.sandrawestgeest.nl

 

Titel tentoonstelling:

Weggooien? Bestaat Niet! (#WeggooienBestaatNiet)

10 november 2021 t/m 19 mei 2022

 Stadsplateau 1 te Utrecht

 

Thema:

Utrecht Circulair (#UtrechtCirculair)

Utrecht Schone Stad (#UtrechtSchoneStad)