Dagboek van een afvalraper

Als afvalraper maak ik natuurlijk nog wel eens wat mee. Ik ben veel op straat, ik praat met voorbijgangers die willen weten wat ik doe. Ik ben nieuwsgierig naar de herkomst en de aantallen van het afval dat ik in mijn wijk Nieuw Engeland (te Utrecht) vind. Ik beleef elke dag veel plezier in mijn rapersleven. Een leven dat ik begon in 2015 en waarover ik in 2016 begon met schrijven. 

Naar aanleiding van de tentoonstelling "Weggooien? Bestaat niet!", die van 10 november 2021 tot 20 mei 2021 is te zien in de centrale hal van het stadskantoor van de gemeente Utrecht, publiceer ik de komende weken op deze pagina de blogs die ik eerder (in 2016) schreef. Wil je op de hoogte blijven? Dan kan je me volgen op de facebook pagina "Plandelen Nieuwengeland". Daar publiceer ik ze ook weer opnieuw.